Tekijät

Kouluttaudumme jatkuvasti pitääksemme osaamisemme ajan tasalla – näin voimme tarjota uusimmat trendit ja tekniikat ammattitaidolla. Meiltä myös kaikki uusimmat Wella-väripalvelut. Kysy lisää hiusammattilaisiltamme. Tervetuloa uudistumaan Step In:iin!

Nina Koskinen

Parturi- kampaaja

Erikoisosaamistani ovat ajanhenkiset ja muodikkaat  mallinmuutos leikkaukset, monisävyvärjäykset, raidoitukset, kiharakäsittelyt, juhla- ja hääkampaukset, ripsien sekä kulmien värjäykset.

Hei! Olen ollut alalla 25 vuotta ja Parturi- kampaamo Step In:n yrittäjänä Jyväskylässä yli 20 vuotta. Saat minulta kaikki hiuspalvelut ammattitaidolla. Pidän inspiraatiota yllä kouluttautumalla jatkuvasti. Tyytyväinen asiakas on minulle tärkein. Luottamuksella ja ammattitaidolla kaunistaen. Sydämellisesti tervetuloa!

Varaa aika Ninalle!Näytä enemmän

Iina Sillgren

Parturi- kampaaja, ripsiteknikko

Osaamiseeni kuuluu kaikki hiusten leikkaukset mallinmuutoksiin, erilaiset värjäykset, juhlakampaukset, kulmien ja ripsien värjäykset. Teen myös klassiset sekä volyymiripsienpidennykset sekä niiden huollot.

Hei! Taidan muodikkaat leikkaukset ja värjäykset naisille ja miehille, ripsien ja kulmien värjäykset sekä muotoilut. Teen myös klassisia ja volyymiripsienpidennyksiä sekä niiden huoltoja. Sydämellisesti tervetuloa!

Varaa aika Iinalle!Näytä enemmän

Kaisa Kuukkanen

Parturi-kampaaja

Teen kaikki leikkaukset tasauksesta mallinmuutoksiin, värjäykset trendikkäillä tekniikoilla, kihartamiskäsittelyt sekä juhla- ja hääkampaukset.

Hei! Loihdin asiakkaalle sopivan leikkauksen ja värjäyksen. Rakastan tehdä kampauksia, halusitpa muodikkaan kiharakampauksen tai klassisen sileän nutturan. Haluan kehittää itseäni ja ammattitaitoani erilaisilla koulutuksilla. Olen kiinnostunut hiusalan kilpailuista ja myös menestynyt niissä.
Sydämellisesti Tervetuloa!

Varaa aika Kaisalle!Näytä enemmän

Mirka Hintikka

Parturi- kampaaja

Leikkaukset, värjäykset eri tekniikoilla, kiharakäsittelyt, juhla- ja hääkampaukset, teippipidennykset, ripset ja kulmat

Hei! Olen työskennellyt parturi-kampaajana 20 vuotta. Teen muodikkaat leikkaukset, värjäykset ja kiharakäsittelyt. Tykkään tehdä kampauksia, hääkampauksia eritoten, niissä pääsee luovuus valloilleen. Pitkät hiukset loihdin teippipidennyksillä. Tervetuloa uudistumaan!

Varaa aika Mirkalle!Näytä enemmän

Varaa Aika kaunistautumiseen: