HIUSTRENDIT KEVÄT / KESÄ 2109

Kevään ja kesän 2109 hiustrendeissä nähdään paljon rentoja hiuksia ja huolittelemattoman näköisiä rantalookkeja. Ne on helppo toteuttaa kun sinulla on oikeat tuotteet ja välineet.

Näyttävät viimeistelyt ovat kevään ja kesän trendejä. Tupeerataan ja tehdään kiharoita, millä saadaan volyymiä ja kuohkeutta. Wetlookit ovat myös tämän sesongin yksi suosituimmista tyyleistä. Nutturat taas kiedotaan pään yläpuolelle rennosti. Tyylikkäitä sileitä ja siistejä nutturoita tehdään myös. Poninhännät ovat huolettomia, jossa jätetään paljon babyhiuksia vapaiksi. Hiuslakalla ja geelillä saadaan hiuksista luonnollisen ja tyylikkään näköiset.

Taakse kammatut hiukset, keski- ja sivujakaukset ovat kevään ja kesän trendejä. Hiukset ovat suorat, rennon laineikkaat tai kiharaiset. Paksut letit ovat in. Niihin lisätään esimerkiksi huiveja. Pikkuletit ja lettikampaukset ovat myös kuuminta kampausmuotia. Ranskalainen ja hollantilainen letti on näistä suosituimmat.

2019 kevään ja kesän trendeissä näkyvät rohkeat hyvin lyhyet naisten hiusten leikkaukset. Lyhyet ja epäsymmetriset, jopa nukkemaiset taivutetut otsatukat ovat nyt IN.

Varaa Aika uudistumiseen: