Kesän 2016 hiustrendit

Kesän 2016 aikana nostamme esiin naisellisuuden piilevän voiman ja vapauden ilmaista itseään. Yksilöllisyys on tämän kauden avainsanoja. Hiustrendeissä korostuu leikkisyys uutena voimakkaana trendinä. Hiusten, meikin ja asusteiden päätarkoitus on myötäillä ja tuoda esiin jokaisen kauneus ja luonne.
Yksilöllinen leikkaus ja värjäys saadaan jokaiselle räätälöidyllä käsityöllä. Hiuksiin saadaan näin sopivasti rakennetta, valoisuutta, moniulotteisuutta ja kiiltoa. Kuumimmassa värjäyksessä on kyse valon ja varjojen tyylikkäästä asettelusta, joka tuo hiuksiin pehmeyden ja elävyyden. Hiukset värjätään useammalla kuin yhdellä sävyllä monisävyiseksi. Äärimmäisiin viedyillä leikkaustekniikoilla luodaan hiuksiin tekstuuria, joka pääsee oikeuksiin liikkeessä. Taidokkaalla ammattitaidolla saa helposti ylläpidettävän lookin, mikä näyttää hyvältä.
Tänä kesänä hiusvärissä täyteläiset, eloisat metallivärit kohtaavat maanläheiset mokkanahan vivahteet. Kiillotettu pronssi vaihtuu ruusunkultaiseen, valkoiseen ja musta helmiäiseen, täyteläiseen kupariin, pehmeäään teräkseen, norsunluuvalkoiseen ja hiottuun platinaan. Ammattitaitoisen väriasiantuntijuuden avulla jokainen värjäys suunnitellaan kantajan persoonallisuuden mukaan. Nyt uskalletaan tuoda persoonallisuus esiin. Tämän kesän hittivärit ovat kylmät hopeiset, puhtaat vaaleat, kylmät violettiset ja hehkuvat kuparit.

Luottamuksella ja ammmattitaidolla kaunistaen 🙂
Muistathan opiskelijoille meiltä -10% alennus!
Lämpimästi tervetuloa!

Varaa Aika uudistumiseen: