Syksy / Talvi 2017 Wellan hiusmuoti

Käsityönä luotu estetiikka määrittelee uuden hienostuneen tunteellisuuden hiuksissa ja kauneudessa. Käsin tehdylle tunnusomaiseen tapaan satunnaiselta vaikuttava särö, epätäydellisyys, persoonallisuuden pilkahdus luo kauniin über-autenttisen lopputuloksen, joka on ravistanut itsestään tylsän täydellisyyden tavoittelun. Sen sijaan tyylit ovat rohkeita kaikessa normaaliudessaan: rehellisiä, mutkattomia, mukavia ja vaivattomasti omaa itseä ilmentäviä.

Uusi, pehmeän pelkistetty leikkaus luo täydelliset puitteet värille ja muotoilulle ja tuo esiin epätäydellisyydessä piilevän aistikkuuden. Vanhat tekniikat yhdistyvät viimeisimpiin tuoteinnovaatioihin ja palveluihin, jolloin syntyy Past Forward look. Tämä antaa kauneuden käsitteelle uutta särmää- hillitysti vahvaan ilmeikkyyteen, aina omaa itseä rehellisesti ilmentäen.

Käsityönä luodut menneisyyttä noudattavat värjäykset ja leikkaukset muokataan uuteen nykyaikaiseen muotoon: THE NEW NORM. Tämä on todella visuaalinen look. Synergiassa leikkauksen, tyylin ja rakenteen kanssa ilmentäen vastustamatonta laatua.

Varaa Aika uudistumiseen: