Tekijät

Kouluttaudumme jatkuvasti pitääksemme osaamisemme ajan tasalla – näin voimme tarjota uusimmat trendit ja tekniikat ammattitaidolla. Meiltä myös kaikki uusimmat Wella-väripalvelut. Lämpimästi tervetuloa uudistumaan Step In:iin!

Nina Koskinen

Parturi- kampaaja

Rautainen ammattitaitoni ja inspiraationi tuo hiuksillesi erityistä hyvinvointia ja kauneutta. Erikoisosaamistani ovat ajanhenkiset ja muodikkaat mallinmuutos leikkaukset naisille ja miehille, trendikkäät vaalennukset, värjäykset, monisävyvärjäykset, raidoitukset, kiharakäsittelyt, hiusten hoitokäsittelyt, juhla- ja hääkampaukset, ripsien sekä kulmien värjäykset.

Hei! Olen työskennellyt alalla jo pitkään  ja Parturi-Kampaamo Step In: in yrittäjänä jo vuodesta 1996. Saat minulta kaikki hiuspalvelut ammattitaidolla. Pidän inspiraatiota yllä kouluttautumalla jatkuvasti. Tyytyväinen asiakas on minulle tärkein. Luottamuksella ja ammattitaidolla kaunistaen. Sydämellisesti tervetuloa!

Varaa aika!Näytä enemmän

Mirka Rossi

Parturi- kampaaja

Pitkän kokemukseni vuoksi osaan kaikki hiusten leikkaukset naisille ja miehille, muodikkaat raidoitukset, vaalennukset ja värjäykset eri tekniikoilla, kiharakäsittelyt, juhla- ja hääkampaukset eri tilaisuuksiin, hiusten hoidot, ripsien ja kulmien värjäykset sekä teippipidennykset.

Hei! Olen työskennellyt parturi-kampaajana yli 20 vuotta. Teen sinulle muodikkaat hiusten leikkaukset, värjäykset ja kiharakäsittelyt. Tykkään tehdä kampauksia, erityisesti hääkampauksia, niissä luovuus pääsee valloilleen. Pitkät hiukset loihdin teippipidennyksillä. Lämpimästi tervetuloa uudistumaan!

Varaa aika!Näytä enemmän

Varaa Aika uudistumiseen: