Tekijät

Kouluttaudumme jatkuvasti pitääksemme osaamisemme ajan tasalla – näin voimme tarjota uusimmat trendit ja tekniikat ammattitaidolla. Meiltä myös kaikki uusimmat Wella-väripalvelut. Lämpimästi tervetuloa uudistumaan Step In:iin!

Nina Koskinen

Parturi- kampaaja

Erikoisosaamistani ovat ajanhenkiset ja muodikkaat  mallinmuutos leikkaukset, monisävyvärjäykset, raidoitukset, kiharakäsittelyt, juhla- ja hääkampaukset, ripsien sekä kulmien värjäykset.

Hei! Olen ollut alalla 25 vuotta ja Parturi- kampaamo Step In:n yrittäjänä Jyväskylässä yli 20 vuotta. Saat minulta kaikki hiuspalvelut ammattitaidolla. Pidän inspiraatiota yllä kouluttautumalla jatkuvasti. Tyytyväinen asiakas on minulle tärkein. Luottamuksella ja ammattitaidolla kaunistaen. Sydämellisesti tervetuloa!

Varaa aika Ninalle!Näytä enemmän

Mirka Hintikka

Parturi- kampaaja

Teen kaikki leikkaukset, värjäykset eri tekniikoilla, kiharakäsittelyt, juhla- ja hääkampaukset, teippipidennykset sekä ripset ja kulmat.

Hei! Olen työskennellyt parturi-kampaajana 20 vuotta. Teen muodikkaat leikkaukset, värjäykset ja kiharakäsittelyt. Tykkään tehdä kampauksia, hääkampauksia eritoten, niissä pääsee luovuus valloilleen. Pitkät hiukset loihdin teippipidennyksillä. Tervetuloa uudistumaan!

Varaa aika Mirkalle!Näytä enemmän

Varaa Aika kaunistautumiseen: