Uncategorized

Koulutuspäivä 30.3.

Olemme suljettuma torstaina 30.3. koulutuksen vuoksi. Perjantaina palvelemme normaalisti. Terv. Mirka & Nina

Käytämme kasvosuojaa ja suosittelemme sinunkin käyttävän mahdollisuuksien mukaan.

THL: n suositusten mukaan asiakaspalvelutilanteissa käytämme kasvomaskeja. Suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkailtamme. Voit tarvittaessa ostaa meiltä maskin hintaan 80 snt. Pysytään yhdessä turvassa <3

Wella-kouluttaja liikkeessämme 8.5. klo 9.30- 13.

Tule käymään ja kyselemään uusista kesän trendeistä 🙂

YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS!

Kun ostat 2 tuotetta, saat toisesta tuotteesta -30% alennuksen! (voimassa 14.2.2019 saakka)

Ihanaista joulun aikaa :)

Nina ja Mirka ovat vielä lauantaina 22.12. työn touhussa klo 8-14 ennen joululomaa. Torstaina 27.12. alkaen olemme auki taas normaalisti. Toivotamme kaikille ihanaista joulun aikaa ja leppoisaa yhdessä oloa!

Iloista joulun odotusta!

Joulun aikaan olemme vapaalla 23.12.-26.12. Välipäivinä olemme työssä taas normaalisti.

Joulun lahjakortit Step In:stä

”Oikea aika rentoutumiseen on silloin, kun sinulla ei ole siihen aikaa.” Kun ihmiset ovat kiireisiä ja kaikilla on jo kaikkea, paras mahdollinen joululahja on aika ja konkreettinen lahjakortti parturiin ja kampaamoon. Tule hakemaan lahjakortti ystävällesi viimeistään perjantaina 22.12. Mukavaa joulun odotusta kaikille!!

Anna lahjaksi terveyttä hiuksille

Korkealuokkaiset Wet Brush Epic Pro hiilikuituharjat joulupukin konttiin 59 € !Ammattilaisten suosikkiharja Wet Brush-pro tarjoushintaan jouluun saakka 10 € !

Hei parturi-kampaaja- etsitkö työpaikkaa Jyväskylän ytimestä?

Etsimme uusia parturi-kampaajia liittymään lahjakkaaseen tiimiimme. Täällä Step In:ssä olemme kiinnostuneita ihmisistä, joilla on todellinen intohimo kampaamoalaa kohtaan ja jotka haluavat kehittää itseään. Olemme asettaneet tavoitteen korkealle alallamme jatkuvalla koulutuksella, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme upeita leikkauksia, fantastisia teknisiä palveluita, luksus-hoitoja ja korkealaatuisia tuotteita. Jos haluat kehittyä, olet juuri ketä etsimme! Step In sijaitsee erittäin […]

Varaa Aika uudistumiseen: